top of page
vloerwerken

VLOERWERKEN BINNEN EN BUITEN, IN BRUGGE EN ELDERS IN WEST-VLAANDEREN

PLAATSING VAN BINNENVLOEREN

Bij elk bouwproject zijn de ruwbouwwerken uitermate belangrijk! Zij vormen de ruggengraat van de constructie in opbouw: een stevige fundering en solide opstaande muren die de verdiepingen en het dak zullen dragen. Voor die opstaande muren kunt u terecht bij Decuypere Evert BVBA in Sijsele. Wij zijn uw specialist in metselwerken en dat al meer dan 30 jaar lang.

 

Wij voeren traditionele metselwerken uit met een gewone metselspecie maar hebben in de loop van de jaren de evolutie van materialen en technieken steeds op de voet gevolgd. Dat resulteert steeds vaker in een andere werkwijze en aanpak. Zo worden grote snelbouwstenen en Ytong-blokken tegenwoordig op elkaar gezet met een PU-lijm. Gevelstenen kunnen met een dunbedmortel verlijmd worden. Met deze nieuwe technieken vraagt het metselwerk veel minder tijd.

black-arrow-down.gif

AANLEG VAN TERRASSEN, OPRITTEN EN PARKINGS

Ook voor buitenvloeren mag u ons bedrijf inschakelen. We hebben het dan enerzijds over de aanleg van terrassen, eveneens in keramische tegels of natuursteen. Belangrijk daar is uiteraard dat het materiaal dat u kiest, bestand is tegen alle weersomstandigheden. Tussen alle opties leggen we u de onderlinge verschillen in hardheid en vorstbestendigheid uit maar ook in onderhoud.

Denkt u bij een terras vooral aan ontspanning en gezelligheid, dan staat voor de inrichting van de ruimte voor het huis het praktische gemak van een goed aangelegde oprit voorop. Met de nodige plaats voor auto’s en fietsen en een comfortabele doorgang naar de voordeur. Ook hier zijn er tal van mogelijkheden. De prijs van het materiaal en de stijl van uw woning zijn enkele factoren die uw uiteindelijke keuze bepalen: natuursteen, betontegels e.a.

vloerwerken
Anchor 1

WENST U UW OUDE VLOEREN IN HUIS TE VERVANGEN OF UW OPRIT TE LATEN AANLEGGEN?

Bel of mail ons om meer te vernemen over prijzen en materialen. Of vraag ons meteen een vrijblijvende prijsopgave.

bottom of page