top of page
metselwerken

VAKKUNDIGE METSELWERKEN VOOR NIEUWBOUW EN VERBOUWINGEN IN BRUGGE EN DE KUSTREGIO

STERK IN TRADITIONEEL METSELWERK ÉN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Bij elk bouwproject zijn de ruwbouwwerken uitermate belangrijk! Zij vormen de ruggengraat van de constructie in opbouw: een stevige fundering en solide opstaande muren die de verdiepingen en het dak zullen dragen. Voor die opstaande muren kunt u terecht bij Decuypere Evert BVBA in Sijsele. Wij zijn uw specialist in metselwerken en dat al meer dan 30 jaar lang.

 

Wij voeren traditionele metselwerken uit met een gewone metselspecie maar hebben in de loop van de jaren de evolutie van materialen en technieken steeds op de voet gevolgd. Dat resulteert steeds vaker in een andere werkwijze en aanpak. Zo worden grote snelbouwstenen en Ytong-blokken tegenwoordig op elkaar gezet met een PU-lijm. Gevelstenen kunnen met een dunbedmortel verlijmd worden. Met deze nieuwe technieken vraagt het metselwerk veel minder tijd.

black-arrow-down.gif

ERVAREN METSELAARS VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE RENOVATIES

Behalve voor het optrekken van nieuwe (bij)gebouwen zetten wij onze skills eveneens in voor heel diverse renovatieprojecten. Wenst u uw woning te vergroten met een supplementaire aanbouw? Denkt u eraan om uw garage uit te breiden? Wilt u de indeling van de kamers veranderen en dus muren hier uitbreken en elders weer opbouwen? Vertrouw op onze metselaars. We plaatsen een draagbalk (poutrelle) indien nodig en bouwen rechte muren én hoeken. Niet alleen u zal tevreden zijn met zo’n degelijk metselwerk maar ook de stukadoor, schilder en behanger die na ons komen voor de verdere afwerking.

metselwerken
Anchor 1
metselwerken
metselwerken
metselwerken

WE WILLEN HIER METEEN BENADRUKKEN DAT U ONS BEDRIJF OOK KUNT AANSPREKEN VOOR KLEINE METSELWERKEN.

Bijvoorbeeld voor de herstelling van een vervallen tuinmuur, voor de plaatsing van een muur voor uw nieuwe inloopdouche of bij de keldertrap. Geen enkele opdracht is ons te min, we helpen u graag.

HEEFT U METSELWERKEN TE DOEN IN DAMME, BRUGGE, KNOKKE?

Aarzel niet om Decuypere Evert BVBA te contacteren voor de bespreking van uw plannen en een gratis offerte.

bottom of page